Skip to content

Werkplaats

Met de modernste apparatuur en 30 jaar ervaring is élke auto bij ons in goede handen.

Wij werken alleen met A-merkonderdelen en indien gewenst zelfs met originele onderdelen. Er is kennis, kunde en apparatuur aanwezig om elke auto uit te lezen, te resetten en storingen te verhelpen (incl. airconditioning). Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in rally-auto’s, oldtimers en klassiekers

Klassiekers & oldtimers

Onderhoud, reparatie en opbouw Door onze voorliefde en kennis op het gebied van klassieke auto’s en oldtimers, is ook reparatie aan deze categorie bij ons aan de orde van dag. Helaas gaat dit soms ook gepaard met complicaties. Kom langs en wij zorgen dat u weer zorgeloos kunt genieten van uw klassieker. En u mag altijd onze kennis ook altijd inschakelen voor inkoop & verkoopbemiddeling van uw droomauto.

Rallyauto's

Onderhoud, reparatie en opbouw
Wij kunnen u assisteren om het maximale uit uw rallyauto te halen. We hebben het hier alleen over rallyracing auto’s, maar ook over auto’s in de categorieën ‘slowly sideways’ en natuurlijk de oldtimerrally’s. Wij zijn u van dienst zowel voor en na de wedstrijd, bij ons in de garage of op het serviceterrein. Naast aankoopadvies en bemiddeling zijn wij u ook graag van dienst op het gebied van verkoopbemiddeling.

Trekhaakservice

Schade aan de achterbumper minimaliseren en tegelijk de vrijheid hebben om een aanhanger aan uw auto te koppelen? Hier biedt een trekhaak uitkomst! Na montage bij hedendaagse auto’s zullen wij ook het opnieuw ‘inleren’ van het ESP- en PDC-systeem uitvoeren, zodat u weer veilig de weg op kunt. Neem gerust contact met ons op om samen de beste oplossing te realiseren.

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

  • Storingen
  • Trekhaakservice
  • Plaatschade
  • Vervanging accu
  • Olie verversen
  • Vervangen remblokken
  • Remschijven vervangen
  • Bandenwissel

Onderhoud

U bent altijd welkom voor al het onderhoud, zoals het verversen van de olie, koel- of remvloeistof.

Computer diagnoses

Wij hebben de modernste uitleesapparatuur van Hella Gutmann om elke auto uit te lezen, te resetten en storingen te verhelpen (incl. airconditioning).

Trekhaakservice

Een trekhaak heeft vele voordelen. Na montage bij hedendaagse auto's zullen wij ook het opnieuw ‘inleren’ van het ESP- en PDC-systeem uitvoeren, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Reparaties

Met onze kennis, kunde en apparatuur kunnen wij alle denkbare reparaties uitvoeren.